Japansk Lifting

Japansk Lifting i Roskilde

Japansk Lifting bliver tit kaldt det naturlige ansigtsløft. Jeg ynder at kalde det en 2 i 1 ansigts-behandling, fordi den virker både udenpå og indeni.
Det er en kombination af lækre naturlige produkter/masker og forskellige massageteknikker.

Udover at Japansk Lifting er forkælelse på højt plan, som gør dit ansigt lækkert, blødt og opstrammet, så bliver dit nervesystem beroliget, din krop afbalanceres og dit immunforsvar styrkes.

Pris:
60 minutters behandling: 600 kroner

 

Gå Direkte Til Min Online Booking Her
Japansk Lifting

Japansk Lifting varer 60 minutter og du får:

 • Afrensning af ansigtet
 • Spirulina-maske – forbedrer hudens tilstand
 • Hovedbundsmassage
 • Stimulering af akupressurpunkter
 • Stimulering af organzoner
 • Ansigtsmassage, (afspændende og opstrammende)
 • Lymfedrænage
 • Stimulering med faceroller (krystaller)
 • Fugtmaske
 • Fodmassage
 • Himalaya saltstenskugler tilfører mineraler naturligt
 • Øjencreme og stimulering af huden omkring øjnene
 • Behandlingen afsluttes med en støttende Aura-spray

Japansk Lifting foregår på denne måde.

Japansk Lifting foregår fuldt påklædt, du ligger på min varme bløde briks og bliver pakket ind i tæpper. Musikken spiller stille i baggrunden, rummet fyldes med lækker æterisk olie til at støtte op om den afstressende effekt.
Mine produkter er altid naturprodukter og også økologiske, der hvor det giver mening.

95% af tiden har jeg mine hænder på dit ansigt eller dit hoved og resten af tiden får du fodmassage.
Jeg respekterer 100% dine grænser og der er intet
, der gør ondt. Det er blidt og omsorgsfuldt.

En enkelt behandling er lækker og virker afstressende, og vil du have fuld effekt, så skal du komme flere gange.

Gå Direkte Til Min Online Booking Her

“Super dejlig behandling i rolige og hyggelige omgivelser . Der bliver lytter til én og man får en følelse af at være noget specielt”

Sara Søes Persson

“Mine varmeste anbefalinger! Sofia er SÅ dygtig. Gik derfra så veltilpas – “så glad i låget”. Jeg er fan.”

Gitte Hauberg Holgaard

“Det bedste jeg har gjort for mig selv. Sofia er så god til det hun gør.. ren velvære, nydelse og samtidig opstrammende og godt for din hud. Man blir afhængig…🙏”

Jeanette Enggaard

“Havde haft den travleste uge. Kom til Sofia og blev lagt godt til rette på briksen og så faldt der bare fuldstændig ro på. Totalt professionelt og lige i løbet fem komma nul var det gået en time. Havde den blødeste og mest afstresset hud bagefter. Kan kun give Sofia mine varmeste anbefalinger.”

Charlotte Bodeholt Jørgensen

“En totalt afslappet og ny oplevelse at prøve japansk lifting. Jeg havde det så godt bagefter og var helt klar til en ny uge på arbejdet. Kan varmt anbefale Sofia, hendes rolige omgivelser og magiske hænder. Tak for god behandling.”

Betina Gottschalck

“Det er dejligt at mærke en professional behandler (Sofia) som har sin sjæl med i sine behandlinger, det mærker man tydeligt. Det er en enestående måde at gøre noget godt for sig selv, og kroppen kvittere med at udvise overskud efterfølgende. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Japansk Lifting og Sofia.”

Jonas Aaes

“Wauw….hel fantastisk oplevelse. Det er virkelig noget der skal prøves igen og igen. Lå og ønskede at tiden ville gå i stå. Kan varmt anbefale dette. Så skøn en oplevelse.”

Karina Kristine Halkjær Treichler

“Japansk Lifting hos Sofia er mere end godt for huden. En hel time med ro og fuldstændig afslapning. Jeg kan varmt anbefale Sofias behandling.”

Alice Hansen

“Det er SÅ afslappende at jeg, da jeg strakte mig bagefter, var blevet 12 cm længere. 😉😊 🤸Jeg kom helt ned i “indre tempo” 🤤Det er totalt vidunderligt at få Japansk lifting. 🇯🇵🏋️‍♀️ også selvom punkterne i ansigtet efterhånden vågner op. Jeg kan varmt anbefale Sofias behandlinger. 🏆Og så har hun et meget specielt toilet sæde🤔👌😁 Tjek det ud!”

Camilla Riis

“Tak for en super skøn behandling hos dig idag, i skønne rolige omgivelser. Jeg var dejlig afslappende, nød det samt tog mig selv i og tænke, hvor jeg henne. Glæder mig allerede til næste gang. Kan varmt anbefales til alle.”

Jeanette Seifert Hansen

“En skøn behandling i kyndige hænder. Kan varmt anbefale japansk lifting… det var bestemt ikke sidste gang men første gang. Selv nu 7 timer senere er jeg stadig helt afslappet og min hud føles skøn og smidig. Tak Sofia, vi ses igen.”

Dorte Margrethe Dorte

“Har i dag fået en fantastisk ansigts-healing hos Sofia – og jeg nød virkelig hvert et sekund. Super dejlig afslappende behandling, og jeg følte mig i gode hænder hos Sofia. Kan varmt anbefales – jeg kommer helt sikkert tilbage.”

Henriette Karkov Eriksen