Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage i Roskilde – Gevninge.

Fysiurgisk massage er en god kropsmassage, der går i dybden med dine spændinger. Det er til dig, der har brug for, at der bliver taget lidt ved og gerne vil mærke din krop.

Spændinger i kroppen kan opstå af mange forskellige årsager og sætter sig i kroppen, med diverse symptomer som resultat.
F.eks. kan man have ondt i knæet. Men faktisk sidder spændingen i lænden, og den forsager smerten ned i knæet. Det samme med spændingshovedpine. Problemområdet
 kan være alt fra nakke, hals, skuldre, ryg og til lænden. Derfor masserer jeg altid hele din krop, selvom du føler, at spændingen er et lokalt sted.

Så et jævnligt besøg kan afstedkomme virkelig gode hurtige resultater.

Ja tak – jeg vil gerne booke en behandling!
Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage varer 60 minutter jeg bruger en lækker mandelolie til at massere med.

Jeg respekterer 100% dine grænser og der er intet, der gør mere ondt, end det er rart for dig. Hvis du er blufærdig og ikke ønsker at ligge i undertøj, så finder vi en løsning på det.

Pris:
60 minutters behandling: 600 kroner

Fysiurgisk massage foregår på denne måde.


Behandlingen foregår iført undertøj, du ligger på min varme bløde briks og bliver pakket ind i tæpper. Der er blid musik
, som spiller stille i baggrunden, og rummet fyldes med lækker æterisk olie til at støtte op om den afstressende effekt.

En enkelt behandling er lækker og virker afstressende. Er du hårdt ramt af spændinger eller har specielle problemområder, skal du påregne flere behandlinger.

“5 ud af 5 stjerner  😊 Professionel behandler!”

Flemming Mejlkjær

“Jeg har i dag været hos behandling hos Sofia. Efter en totalt stresset uge var det FANTASTISK at slutte ugen af med total “afslapning”. Ikke helt afslapning for Sofia fandt alle mine “udfordringer”. Men det var godt at få løstnet op. 🙂 Glæder mig allerede til næste gang. Sååå vil du gøre noget godt for dig selv så tag en tur til Roskilde hos Sofia.”

Charlotte Merete Østergaard

“Jeg går regelmæssigt til wellness/omsorgsmassage hos Sofia og det vil jeg virkelig gerne anbefale til andre.
Det er SÅ lækkert og nærende at modtage denne behandling, at man nærmest smelter ned gennem briksen af nydelse.
Selve massagen er blid, langsom og omsorgsfuld og hele rummet er fyldt med Sofias kærlige intentioner, som handler om at give klienten den ultimative forkælelse. Man skal intet gøre, andet end at tage imod. Jeg kan specielt godt lide at hun masserer intuitivt, så massagen er forskellig og individuel fra gang til gang. Sofia er dygtig til at mærke ind i, hvor på kroppen der er mest brug for berøring.
Læg der til skøn meditativ baggrundsmusik, og så kan I måske forstå, hvorfor jeg elsker mine sessioner hos Sofia. ❤️”

Tina Rasmussen

Grundig og mærkbar massage.
En fornøjelse at blive løsnet op med en mærkbar – nogle steder exceptionelt mærkbar – kropsmassage.

Halfdan Timm